Invester i Bitcoin nå, fordi det ikke stopper når som helst

Bitcoin har blitt vanlig dette året og vil neppe slutte å vokse i overskuelig fremtid

Den vanlige oppfatningen av bitcoin har vært av en ustabil eiendel som er svært sesongmessig. Mange mener at det er en investering som egentlig er ødelagt og praktisk talt ikke har noen fremtid. Videre er det også følelsen av at bitcoin aldri ville være en del av de store investeringsporteføljene i verden.

Alt som ser ut til å endre seg ettersom bitcoins pris har økt med 288% i år.

Dette er året med relativ modenhet for kryptovalutaindustrien, med Bitcoin Bank i sentrum for denne trinnendringen.

Bitcoin-mani hadde gått ned til mars i år da valutaen begynte å ta seg opp igjen. Investorer som leter etter investeringer i trygg havn, så på bitcoin som en butikk med verdi. Institusjonelle investorer investerer nå mye i valutaen, og det er et begrenset tilbud. prisen har skutt opp forbi $ 28.000. Analytikere anslår at det ikke vil bremse opp når som helst snart, og vil fortsette sin stjerne utover 2021.

Hvorfor stiger Bitcoin?

Bitcoins siste økning er oppsiktsvekkende og har mye å gjøre med den Covid 19-ledede avmatningen i markedet. Fremfor alt hadde pengemengden vokst med $ 2,5 billioner siden pandemien startet i mars. De koronavirusrelaterte stimulansregningene har ført til en enorm økning i pengemengden og frykt for høyere inflasjon.

I sikring mot disse økonomiske kreftene ønsker investorer å investere i eiendeler som verdsetter og opprettholder verdien. Den mest åpenbare ruten for dem er å investere i edle metaller. Imidlertid, selv om det er knappe, er det praktisk talt umulig å verifisere hvordan det eksisterer på dette tidspunktet. Det som er bra med bitcoin, er at du kan verifisere hvor mye av det som ettersom hver transaksjon er registrert i den offentlige hovedboken.

Derfor er bitcoin en bedre butikk av verdi enn edle metaller. Fortellingen er også i ferd med å fange opp med mange av stormigene i investeringsverdenen. Flere offentlige og private institusjonelle investorer samler kryptovalutaen i statskassen. Noen av disse selskapene inkluderer forsikringsgiganten MassMutual, Grayscale og andre. Spesielt gråtoner har over 500 000 bitcoin i tilliten.

Halvering av Bitcoin har også en direkte innvirkning på prisen. Det skjer vanligvis hvert fjerde år, når antall mynter i omløp reduseres med 50%. Derfor ble det fra rundt mai bare 50% så mye bitcoin som ble opprettet. Derfor, med mangelen på tilbud, var prisøkningen på kortene.

Fremtiden

Bitcoin har brent i år, og de siste seks månedene har det fått over 200%. Med et sterkt grunnlag, begrenset tilbud, institusjonell investorinteresse og den økende gjelden til BNP er fremtiden for bitcoin like lys som den blir.

Det har vært et år med vanlig utvikling for bitcoin og kryptovalutaer generelt. De har gjort veien i selskapets statskasser og institusjonelle investorporteføljer for første gang. Videre handler det internasjonale betalingsnettverket PayPal (NASDAQ: PYPL) om kryptokurrency fra sine kontoer.

Omtrent 26 millioner selgere knyttet til nettverket har begynt å akseptere kryptovaluta. Videre holder fintech-giganten Square (NYSE: SQ) også en del av pengene sine i bitcoin. Det eier omtrent 1% av eiendelene i bitcoin. Kapitalforvaltningsselskapet Fidelity Investments kunngjorde også at det opprettet sitt første bitcoin-fond.

Det vil være interessant å se hvor bitcoins pris havner etter neste år. Analytikere har forskjellige spådommer basert på deres respektive prismodeller. For eksempel føler Bloomberg-strateg Mike McGlone at prisen potensielt kan berøre $ 170 000 de neste to årene. Tom Fitzpatrick, en Citibank-analytiker, har et enda høyere estimat på $ 318 000 til neste år. Disse estimatene virker litt fjernt på dette tidspunktet, men jeg føler at prisen i det minste burde berøre $ 50 000 innen utgangen av 2021.

Bunnlinjen

Bitcoin har samlet mye damp i år og blir endelig mainstream. Midt i Covid 19-ledede økonomiske avmatning har bitcoin blitt alternativet for investering i markedet. 2017-debakken kan aldri skje igjen med institusjonelle investorers engasjement og støtte fra betydelige betalingsportaler.

Neste års prisoverslag er betydelig høyere enn dagens pris, noe som betyr at det er best å investere i bitcoin nå før den vinner ytterligere.