Visualiser kryptotransakering Personvernpoeng med Blockchair ‚Privacy-o-Meter‘

24. juni kunngjorde block explorer og blockchain dataplattform, Blockchair, lanseringen av et nytt personvernverktøy kalt „Privacy-o-meter.“ I følge Blockchair bekjemper den nye tjenesten blockchain-overvåkingsselskaper ved å fremheve personvernproblemer for kryptotransaksjoner.

Denne uken avslørte blockchain explorer og kryptoanalysfirma, Blockchair , et nytt verktøy som tar sikte på å vise folk noen av personvernproblemene som er involvert i kryptotransaksjoner de sender.

Teamet har forklart at det i fremtiden vil komme andre funksjoner som adresseklynging / tagging og annen innsikt som selskaper som Chainaylsis tilbyr.

Visualiser kryptotransakering Personvernpoeng med Blockchair ‚Privacy-o-Meter‘

Blockchair ble grunnlagt i 2016 og har vært en populær tjeneste som tilbyr datainnsikt til over 15 forskjellige blockchains. Noen av de støttede myntene Blockchair’s servicespor inkluderer ethereum ( ETH ), bitcoin cash ( BCH ), Bitcoin Profit, cardano ( ADA ) og andre.

Utforskeren lar folk sjekke hasjer, adresser, blokkeringer og innebygde tekstdata. Det finnes andre typer unike blockchain-data og halveringsteller.

Forrige onsdag twitret den offisielle Blockchair Twitter-kontoen om den siste tjenesten og sa:

I dag slipper vi Privacy-o-meter – et verktøy for Bitcoin-brukere og utviklere for å vurdere personvernnivået på sine transaksjoner. Mange av dere har hørt om blockchain-overvåkingsselskaper. Privacy-o-meter er det første trinnet for å forsvare deg mot heuristikker de bruker.

Blockchair sier også at Privacy-o-meter vil „advare deg hvis du gjør ting som å gjenbruke adresser eller sende runde beløp som fører til at personvernet ditt forringes.“

Visualiser kryptotransakering Personvernpoeng med Blockchair ‚Privacy-o-Meter‘
Blockchair’s Privacy-o-Meter
Brukeren søker ganske enkelt etter en transaksjonshash, og de vil kunne visualisere personvernpoeng. Foreløpig tilbyr block explorer-selskapet Privacy-o-meter-tjenester for bitcoin ( BTC ) med „andre kryptoer kommer snart.“

Tilhengere av Bitcoin Cash ( BCH ) var fornøyde med kunngjøringen, og en person skrev: „Du berget, fortsett det gode arbeidet mine venner.“ Administrerende direktør i Blockchair, Nikita Zhavoronkov forklarte at teamet ville „lansere [bitcoin cash] ( BCH ) støtte så snart vi har implementert Cashshuffle og Cashfusion deteksjon.“